RETUR OG BYTTE

Som kunde har du rett til å bytte en kjøpt vare innen 14 dager etter at du mottok varen. Din angrerett/returrett  begynner å løpe den dag du tok mottok varen. Det skal meldes i fra til oss om at du angrer deg. Det gjør du ved å fylle ut medfølgende returskjema

En retur forutsetter at varen er ubrukt, i original emballasje og i samme stand som da du mottok den. Hvis varen viser tegn som tyder på at den er blitt brukt gjelder ikke angreretten og returen vil ikke bli godkjennet (sminkeflekker, sigarettlukt, parfyme o.l. ).

Ønsker du å bytte, levere tilbake, eller reklamere en vare kan du enkelt gjøre detteved å legge varen i sin originale emballasje, og fylle ut medfølgende returskjema.

Kunden har selv ansvaret og betaler selv retur av vare. Kunden har også ansvar for returpakken frem til den ankommer oss.

Varer kjøpt på jazz-jazz.no kan ikke byttes eller returneres i butikker som fører Aleksander eller Jazz. Likeledes gjelder motsatt vei. Produkter som er kjøpt i annen butikk kan ikke byttes i nettbutikken jazz-jazz.no

Merk at vår returadresse er:
Jazz Design
P
ostboks 1055 Hillevåg
4095 Stavanger

Last ned angrerettskjema (PDF)

Ta gjerne kontakt med kundeservice ved spørsmål om retur og bytting på telefon 51 90 51 20

 

REKLAMASJON

jazz-jazz.no følger  forbrukerkjøpsloven. Dersom det som har blitt bestilt har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet, avhengig av saken. Reklamasjonsfristen er i utgangspunkt to år etter at kjøper mottok varen. For at en feil eller mangel gjøres gjeldene må forbruker reklamere innen rimelig tid etter at hun eller han oppdaget eller burde ha oppdaget det. Det gjøres oppmerksom på at slitasje som følge av vanlig bruk ikke er grunnlag for reklamasjon. Alle henvendelser angående varer kjøpt i butikk må rettes til butikken den er kjøpt i.

Ta gjerne kontakt med kundeservice ved spørsmål om reklamasjon på telefon 51 90 51 20.