LEVERING

Normal leveringstid er  2-3 dager for lagerførte varer. Vi behandler ordrer og utsendelser fortløpende hver dag, mandag til fredag, 08:00-16:00. Vi levere til alle adresser i Norge. Ønsker du å bestille fra utlandet må du kontakt kundeservice.

 

FRAKT

Vi sender fraktfritt i hele Norge på alle kjøp hos jazz-jazz.no.  Alle privatsendinger blir gjennomført i samarbeid med Bring. Pakkene sendes som klimanøytral servicepakke med sporing som blir utlevert til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Hentemelding og sporingsvarsel blir kommunisert via SMS eller epost. Det er viktig at du legger inn korrekt e-postadresse og/eller mobilnummer når du bestiller.

Postens hentefrist er 14 dager. Du har selv ansvaret for å hente pakken din innen 14 dager etter ankomst. Se konsekvenser for pakker som ikke blir hentet i avsnitt UAVHENTEDE PAKKER.

Skulle det oppstå forsinket levering har du som forbruker rett til å heve kjøpet, dersom du ikke godtar nytt leveringstidspunkt eller forsinkelsen skyldes Force Majure. Hvis du har forskuddsbetalt og vil heve kjøpet på grunn av forsinket levering, blir beløpet refundert.

 

UAVHENTEDE PAKKER

Pakker som ikke blir hentet i henholdt til avtale anses som avtalebrudd, og omfattes ikke av angreretten. Uavhentede pakker som kommer i retur til oss vil bli belastet med NOK 400 for å kompensere for påløpt frakt- og ekspederingskostnad.

 

UNDERSØKE MOTTATT BESTILLING

Når du mottar pakken anbefaler vi at du undersøker om innholdet samsvarer med bestillingen din. Sjekk for transportskader og mangler. Om du finner avvik ta kontakt med vår kundeservice snarest, slik at vi kan rett opp i dette.