Fredag 10. mars var vi på Solastranden for å ta bilder av Vår-17 kolleksjonen som nå er ute hos våre forhandlere i hele Norge.

Bildene skulle vært tatt for en tid tilbake, men pga at det er mange som er involvert i en «fotoshoot» så var det vanskelig å finne en dato som passet for alle. Denne gang arrangerte vi den kreative fotografen Anne Lise Norheim til å ta bildene. Valget falt på henne da vi er stor fan av bilder hun har tatt tidligere. Hun bruker ofte natur og lys for å skape magi i sine bilder. Vi valgte å bruke omgivelsene ved Solastranden som lokasjon til å ta bildene.

Stylist Siv June Skandsen fikk i oppdrag å stå for styling, hår og sminke. Her har hun klart å skape en trendy «urban look» med å kombinere de «hooteste» trendene denne våren med blomstertrykk og tyll med våre klassisk enkle jakker.

Modellen ble booket fra Eb-models i Oslo. Valget falt på skjønne Maria som Anne Lise hadde jobbet med før. Hun kom med fly fra Oslo fredags formiddag for å være vårt ansikt utad denne våren. Hun gjorde en fantastisk jobb.

 

I løpet av helgen fikk vi bildene av Anne Lise til gjennomgang og plukket ut de vi ønsker å bruke.

Her er resultatet:

Tomine – Skinnjakke i mykt lammeskinn uten fòr.

Nord – Regnjakke i polyester med børstet overflate.

Metro – Bikerjakke i mykt lammeskinn med stikninger på skuldrene.

Cybil – Regnjakke i melert polyester kvalitet.

Cybil – Regnjakke i melert polyester kvalitet.

Cilia – Tynn jakke i ullmix lukket igjen.

Alzira – Lang skinnjakke i myk lammeskinn uten fòr.